"Tüm Türkiye gurur duysun"

Video yükleniyor...

Feyenoord galibiyetini Lig TV'ye yorumlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Umutsuzluk yok; ama pek mutlu değiliz. Hala unutmamamız gereken bir 90 dakika daha var. Taktiksel açıdan çok iyi bir maç oynadık. Topu çok iyi sakladık. pozisyonlar yakaladık. Rakibi tamamen pasifize ettik. İstediğimiz sonucu kaldık" dedi.

Maç sonucunun harika olduğunu kaydeden Bilic tur şansıyla ilgili ise de, "Bu akşam çok iyi bir sonuç aldık. Daha oynanması gereken bir 90 dakika var. Bu işin burada çözülmeyeceğini söylemiştim. Burada çok iyi bir iş başardık. Bu gece çok iyi bir oyun çıkardık. Sezonun ilk resmi maçını oynadık. Bunu oynarken de nerede duracağınızı öngöremezsiniz. Geliştirmeniz gereken taraflar var. Tüm bunlardan dolayı tüm Türkiye gurur duymalı. Çok ciddi bir rakibe karşı, iyi bir sonuç aldık ve Türkiye'yi burada çok iyi temsil ettik" açıklamasını yaptı.

Maçı iki yönlü çok iyi oynamaları gerektiğini söyleyen bilic, "Mustafa Pektemek bunu yaptı. Rakip çok baskı yapacaktı. Bunu kırmak için ilerideki oyunculara çok işi düşüyordu. Ve sonuçta bunu da başardık" dedi.

Demba ba'nın sonradan oyuna girdiğinin hatırlatılması üzerine Bilic, "Demba Ba'yla ilgili tartışılacak bir tarafı yok. Onun da ilk 11'de başlayacağı günler olacak. Önemli olan onu efektif kullanmak. Demba Ba ile konuştuk ve 90 dakika oynayamacağını söyledi. Planı oyunculara göre kurmak gerekir. Çünkü çok paralar harcayıp oyuncu alamıyorsunuz. Ancak bu maçta oyuncuların gösterdiği performanstan sonra işim daha da zorlaşacak. Çünkü tercih yapmakta zorlanacağım" ifadelerini kullandı.

(ligtv.com.tr)