Devler Ligi'ne dev kadro

Video yükleniyor...

2014-2015 Spor Toto Süper Lig sezonu sonunda şampiyonluğu göğüsleyerek 4. yıldızı takmak isteyen Fenerbahçe'de, yönetim sezon sonuna kadar transfer konuşulmasını yasakladı.

Sezonun geri kalanında takım konsantrasyonunu sağlamak için iç transferde görüşmelere ara veren Sarı Lacivertli yönetim, lig bitmeden hiçbir oyuncunun menajerine randevu vermeme kararı aldı.

Şampiyon olunması halinde 4. yıldızı elde etmenin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım hakkı elde edecek Fenerbahçe, devler arenasından elde edilecek gelire büyük önem veriyor.

5 senedir Şampiyonlar Ligi'nden uzak kalmanın maddi kaybına rağmen aldığı tedbirle ile ekonomisini ayakta tutan yönetimin, Şampiyonlar Ligi'ne direk katılarak elde edilecek geliri de önümüzdeki sezonun bütçe planlamasına dahil etmek istediği öğrenildi.

Yönetim, gelecek sezondan itibaren uygulanacak Yeni Yerli Kuralı ile birlikte şampiyonlar ligi'nde iddialı bir kadro kurmak için maddi altyapının gerekliliğine dikkat çekerek Devler Arenası'na doğrudan katılım bedeline büyük önem veriyor.

Sezonun tamamlanmasının ardından o dönemdeki şartları göz önüne alarak oyunculara tekliflerini sunacak yönetimin, hiçbir oyuncuya ısrarcı olmayacağı gelen haberler arasında...

Fenerbahçe formasının değerini bilen, kulübün yapısına ve mevcut ekonomik şartlara uyacak isimlerle sözleşme imzalanacağı ve iddialı bir takım kurulmasının hedeflendiği öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe