Tudor'dan Dany'e tam not

Tudor'dan Dany'e tam not
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, "Gerçekten iyi mücadele eden, koşan, agresif ve iyi futbol oynayan bir Karabükspor olacak. Günden güne daha iyi olmak için çalışacağız." dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Karacasu beldesinde bulunan bir otelde sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin Hırvat teknik direktörü Tudor, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kampın çok güzel geçtiğini ifade etti.

Bursaspor'la transferi için anlaştıkları ancak henüz sözleşme imzalamadıkları Dany Nounkeu'nun da kampta olduğunu anımsatan Tudor, "Dany'nin transferiyle ilgili detayları ben bilmiyorum. Ben sadece takımın hocasıyım. Oyuncu geliyor biz antrenman yapıyoruz ama kendisinden gayet memnunum. Sahada da gerçekten çok faydalı işler yapıyor. Çok yararlı olacak ve takımın iyi oyuncularından birisi olacak." diye konuştu.

Transfer için kulüp yetkililerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Tudor, takıma yeni oyuncuların katılacağını söyledi.

Karabük ekibinin bu sene ligde iddialı olacağını vurgulayan Tudor, şunları kaydetti:

"Bu sene ligde çok koşan, mücadele eden, agresif ve iyi bir futbol oynayan Karabükspor görecek izleyenler. Bu aldığımız ve alacağımız oyunculara da bağlı ama bazen işler istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Gerçekten iyi mücadele eden, koşan, agresif ve iyi futbol oynayan bir Karabükspor olacak. Günden güne daha iyi olmak için çalışacağız. Oyuncularımızın da sahada fedakarlık yapması gerekiyor. Bu şartları sağlarsak zorlanacağımızı düşünmüyorum."

Bu arada, kamp başladığından bu yana günde çift antrenmanla takımını yeni sezona hazırlayan Tudor, bu sabah futbolcuları dinlendirdi. Karabük ekibi, hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.