Transferin gözdesinden açıklama: "Beşiktaş'ı istiyorum"

Video yükleniyor...

Kartal'ın orta saha hedefindeki isimlerdenRaheem Lawal, FANATİK'e konuştu: “Beşiktaş'tan teklif aldım ama Eskişehirspor'un çok paraya ihtiyacı var ve kulüpler görüşüyor. Bu benim için çok büyük bir fırsat. Beşiktaş forması giymeyi çok istiyorum. Bundan çok mutlu olurum ve elimden gelenin en iyisini yaparım”

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala Beşiktaş’ta büyük hareketlilik var. Siyah-Beyazlılar, İngiltere’de Lucas Leiva için adeta kamp kurarken yönetim iç piyasadaki alternatiflerle de temas halinde. Gündemde öne çıkan en önemli isim ise Eskişehirspor’un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Raheem Lawal.

Bir süredir bu futbolcunun transferi hakkında Kırmızı- Siyahlı kulüple temas halinde olduğu bilinen Beşiktaş, takas artı para seçenekleriyle işi resmiyete dökmeye çalışıyordu. Konu hakkında çıkan söylentilere ise son noktayı FANATİK aracılığıyla bizzat oyuncunun kendisi koydu.

İşte Lawal’ın sözleri:

‘İnşallah başarılı olurum’

“Beşiktaş’tan bana ve menacerime teklif geldiği yönünde çıkan haberler doğru. Ancak Eskişehirspor’un fazla paraya ihtiyacı var ve kulüpler arasındaki görüşmeler sürüyor. Ben, Beşiktaş’a imza atmayı çok istiyorum. Bu benim için çok büyük bir fırsat. Orada oynamak beni çok ama çok mutlu eder. Beşiktaş’ta başarılı olacağıma inanıyorum.”

‘Takasa hayır’

Oyuncunun görüşleri bu yönde. Eskişehir cephesi ise Beşiktaş’ın sunduğu takas teklifine sıcak bakmıyor. Çünkü takasta önerilen Ömer Şişmanoğlu’nun yıllık ücretinin yüksekliği Es Es Yönetimi’ne pahalı geliyor. Kırmızı-Siyahlılar, 3 milyon Euro’ya kadar indiği Lawal için yalnızca para seçeneğini masada tutuyor.

Skibbe 'kalsın' diyor

Takımının Fenerbahçe ve Sivasspor’la oynadığı Süper Lig’in ilk 2 maçında ilk 11’de forma giyen Raheem Lawal için Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe’nin düşüncesi net. Alman çalıştırıcı, oyuncunun satılmasını istemiyor. Ancak yönetim mali sıkıntılar nedeniyle transferin gerçekleşmesinden yana.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer