Transferi an meselesi

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodziç'in "transferleri kampa yetiştir" ricasıyla hızlı hareket eden CEO Burak Gürdal, Kolo Toure'nin transferini bitirmek üzere. Bu arada Cezayirli Djabou da gündemde.

Trabzonspor Avusturya kampında tempoyu artırmaya devam ediyor. Kampın 3. gününde çalışmalar 3 antrenmanla sürerken toplamda 4,5 saatlik çalışma programı futbolcuları yorgun düşürüyor.

Avusturya'da hava sıcaklığının mevsim normallerine dönmesiyle, ilk gün 36 dereceyle karşılaşan bordo mavililer için güzel günler başladı. Sabaha yağmurla uyanan Trabzonspor'lu futbolcular 22 dereceye düşen hava sıcaklığı sonrası mutlu oldular.

Pazar akşamı yapılan son antrenmanda ilk kez topla çalışmalara başlayan bordo mavililerin yeni teknik patronu Vahid Halilhodziç saha içinde disiplini elden bırakmıyor.

Akşam antrenmanında ayak bileğine aldığı darbeyle sakatlanarak çalışmayı erken terk eden Kadir Keleş'in ayak bileğinde burkulma tespit edildi. tedavisi yapılan oyuncu sabah yapılan antrenmanlara katıldı.

Taktik çalışmalarda futbolcularına uyarılarda bulunan Vahid Halilhodzic'in tek sıkıntısı transfer.

Transferde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yetkilendirdiği CEO Burak Gürdal'la hemen her gün görüşen Halilhodziç'in Gürdal'dan "transferleri kampa yetiştir" ricasında bulunduğu öğrenildi.

Kafasındaki oyun planını kamp süresince oyuncularına aktarma düşüncesinde olan Boşnak çalıştırıcının, transferlerin tamamlanmasıyla bunu daha rahat yapabileceğini Gürdal'a ilettiği belirtildi.

Gürdal'ın da yabancı transferi bir an önce sonlandırmak için yoğun uğraş verdiği ve son aşamaya geldiği öğrenildi.

Kolo Toure transferini bitirme gayretinde olan Gürdal'ın bu ismi yakında açıklaması ve ilk olarak Fildişi'li oyuncuyu kampa göndermesi bekleniyor.

Bu arada orta alan için ibre Cezayir'li oyuncu Abdelmoumene Djabou'ya çevrildi. Dünya kupasında da boy gösteren 27 yaşındaki oyuncuyu Halilhodziç'in yakından tanıyor olması transferin gerçekleşme ihtimalini de güçlendiriyor.

Forvet için Yunan'lı golcü Kostas Mitroğlu'nun yüksek bonservis bedelinde indirim yapmak için İngiltere'ye giden Burak Gürdal'ın pazarlık aşamasında olduğu da gelen haberler arasında.