Transferde öncelik Melo

Video yükleniyor...

Galatasaray'da yeni yönetimin mazbatalarını alarak görev dağılımı yapmasının ardından gözler transfere çevrilirken 8 Temmuz'da başlayacak kampa kadar bütün transferlerin tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle sarı kırmızılılar transferde önceliği ön libero mevkiine verirken bu bölgede ilk alternatif olan Melo'nun transferinin bu hafta içinde bitirilebileceği, ardından diğer bölgelere yapılacak takviyelere hız verileceği öğrenildi.

Melo'da hiç bir konuda pürüz kalmadığı Juventus'la ufak tefek pürüzler kaldığı onların da haftasonuna kadar giderilmesinin planladığı belirtilirken ön libero yapılacak transferin dışında 1 ya da 2 oyuncu daha alınarak transferin kapatılacağı ifade edildi.

Farfan konusunda Schalke'yle pazarlıklarını sürdüren sarı kırmızılıların oyuncuyla anlaşma sağladığı ancak bonservis konusundaki pürüzleri gidermeye çalıştığı, Alman külübünün talep ettiği rakamın aşağıya çekilmesine uğraşıldığı belirtildi.
 
Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren yönetim bir yandan da futbol federasyonunun yabancı kontenjanı konusundaki kararını beklemeye devam ederken şu anda kadroda yer alan yabancıların bazılarına gelecek tekliflerin değerlendirileceği ifade edildi. Culio'dan kulüp bulması istenirken Bursaspor'un Elmander için teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.