Transferde 'Fırtına' kopacak

Video yükleniyor...

Trabzonspor, transfere hızlı bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta Sevilla ile Avrupa Ligi kupasını kaldıran Mbia'yı Trabzon'a getiren bordo-mavililer, Kamerunlu oyuncuyla prensipte anlaştı.

Bonservisi elinde olan Mbia'nın yüksek bir ücret talebinde bulunduğu, menajerinin de bonservis ücreti olmadığı için imza parası istediği ve bu konudaki pazarlıkların devam ettiği dile getirildi. Mbia'nın, Trabzonspor'dan 1 milyon euro imza parası istediği öğrenildi.

Kariyerinde daha önce Marsilya ve QPR'da forma giyen Mbia, asıl mevkisi ön libero olmasına rağmen stoperde de görev yapan tam bir joker oyuncu. Ersun Yanal'ın sisteminde çok önemli bir yeri bulunan Kamerunlu'ya istediği imza parasının ödeneceği, ayrıca yıllık 2.5 milyon euro garanti para içeren bir mukavelenin sunulacağı öğrenildi.

Trabzonspor'un hücum hattını da Cezayirli golcü Ishak Belfodil ile güçlendirmek istediği iddia edildi.

Bordo-mavililerin İtalya Ligi Seri A'ya veda eden Parma'da forma giyen 23 yaşındaki futbolcu ile söz kestiği belirtiliyor. Bu sezon 23 maçta forma giyen 1.92 boyundaki Belfodil'in, Trabzonspor'da forma giyen vatandaşları Belkalem ve Medjani'den bilgi aldığı ve gelmeyi kabul ettiği ifade edildi.

Öte yandan Trabzonspor'da Mustafa Yumlu belirsizliği sürüyor.

Bordo-Mavili ekipte başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaşadığı sorunlar nedeni ile kadro dışı bırakılan Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesi ile akıbeti değişmeyen Mustafa Yumlu'nun takımda kalıp kalmayacağı merak konusu.

Trabzonspor cephesinden Mustafa Yumlu'ya henüz bir bilgilendirme yapılmadığı oyuncunun takımda kalacak mı satılacak mı ya da takasta mı kullanılacağı bilinmiyor. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ısrarla istediği oyuncuyu, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giydiği Eskişehirspor da takımda tutmak istiyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor