Transfer harekatı başlıyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin ardından ortaya konulan kötü futbol transfer çalışmalarını hızlandırdı... Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Cesare Prandelli ile yaptığı görüşmenin ardından transfer çalışmalarına hız verme kararı aldı.

Galatasaray Yönetiminin, Fenerbahçe karşısında takımın performansını beğenmedi ve transfer çalışmalarında somut adım atma kararı aldığı öğrenildi. Savunma ve hücumdaki eksikleri ortaya çıkan Sarı - Kırmızılılar, rotasını yeniden Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'a çevirdi. Yabancı kontenjanı konusunda sıkıntılı olan Galatasaray, Tarık Çamdal transferiyle 5+3'te elini güçlendirmek istiyor. Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a teklifini yükselten Sarı - Kırmızılılar, kulübün yanıtı beklemeye geçti. River Plate'ten Eder Balanta için de teklifini yenileyen Sarı - Kırmızılılar, Kolombiyalı oyuncunun transferini olumlu ya da olumsuz noktalamak istiyor.

Forvet arayışlarında ise somut bir ilerleme kaydedilmiş değil. Arsenal'den Joel Campbell ve Lucas Podolski ile uzun süre görüşmeler gerçekleştiren Sarı - Kırmızılılar, iki yıldızı da İngiliz kulübünün bırakmaması üzerine yeni arayışlara yöneldi.

Galatasaray'da Eboue, Dany ve Ontivero için de bekleyiş sürüyor. Eboue'nin yüksek maliyeti nedeniyle talip olan takımlara pahalı gelmesi nedeniyle Fildişili oyuncu konusunda belirsizlik devam ediyor. Dany için Türkiye ve Belçika takımlarıyla görüşmeler sürürken Dany'nin isteksizliği transfer zorlaştırıyor. Ontivero'yu ise Spor Toto Süper Lig kulüplerine kiralamak için temasların sürdüğü kaydedildi.

Faslı Nordin Amrabat'a ise Malaga yeniden devreye girdi. Geçen sezonun devre arasında La Liga ekibinde kiralık olarak forma giyen Amrabat için görüşmelerini sıklaştıran Malaga ile anlaşmaya yakın olunduğu gelen haberler arasında.

Galatasaray'da Fenerbahçe maçının ardından teknik direktör Cesane Prandelli oyuncularına sert uyarılarda bulundu. Takımdaki birçok ismin performansından memnun kalmayan İtalyan teknik adam oyuncularına 'Artık derbiyi unutun. Lige hazır olmadığınız gün gibi ortada. Bursaspor maçına kadar herkesin özeleştiri yapıp hazır hale gelmesini istiyorum' dediği öğrenildi.