Trabzonspor'de gelecek sezon için transfer çalışmaları başlıyor!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da yönetim gelecek sezonun planlamasını yaparken, bir yandan verim alınamayan oyuncularla yolları ayırma, diğer yandan da hangi bölgelere transfer yapılacağını belirleme konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo-mavililerde mevcut takımdan kiralıklar dahil en az 15 futbolcunun kesin olarak gönderileceği belirtilirken, buna karşın dış transferde tam 7 futbolcuyla sözleşme yapılması düşünülüyor. Bu isimlere kiralık bulunan 3-4 isimle birlikte, hem altyapı, hem de pilot takım 1461 Trabzon'dan da isimlerin katılacağı dile getiriliyor.

Başkan Muharrem Usta'nın hem teknik kadro, hem sportif direktör, hem de scout ekibiyle birlikte yaptıkları analizler sonunda takıma 1 sol bek, 2 stoper, 2 orta saha, 1 sol veya sağ kanat, 1 de santrafor alınmasının şart olduğu sonucuna varıldı.

Bu alınacak futbolcuların takımda direk oynamaları ve çok önemli katkı yapmaları gerektiğine işaret ediliyor. Trabzonspor yönetimi, bu 7 ismin yanına altyapıdan ve pilot takımdan yapılacak takviyelerle birlikte takımın önemli bir dinamizm kazanacağı düşünülüyor. Ancak bu 7 futbolcu transferi için  UEFA'dan gelen karar beklenecek.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de hedeflerinin uzağında kalan Trabzonspor, deplasmanda Eskişehirspor'la oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

Bordo-mavili ekipte sakat bulunan Ramazan ile kadro dışı bırakılan Sefa, Marin, Cavanda, Özer ve Fatih yer almayacak. Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı'nın bu maçta genç ağırlıklı bir 11 ile sahaya çıkacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da, Eskişehirspor karşılaşması öncesinde 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Bordo mavililerde Cardozo, Salih, Okay ve Bosingwa forma giyip sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Trabzonspor haberleri

Maç Özetleri

Puan Durumu