Trabzonspor'dan Roncaglia sürprizi

Video yükleniyor...

Trabzonspor'un, geride kalan sezonda Fiorentina forması giyen Arjantinli stoper Facundo Roncaglia transferinde mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi.

İtalyan ekibiyle sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki stoper ile yapılacak son görüşmenin ardından tecrübeli oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Boca Juniors altyapısından yetişip profesyonel olan Roncaglia sırasıyla, Espanyol, Estudiantes ve Genoa'da da forma giydi.

Sağ bek arayışını da sürdüren bordo-mavililerin, rotasını Polonya'ya çevirdiği ifade edildi. Polonya Milli Takımı'nın sağ beki Artur Jedrzejczyk'in, Trabzonspor'un gündemine girdiği öğrenildi.

Geride kalan sezonun ikinci yarısını Legia Varşova'da kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki oyuncunun bonservisi, Krasnodar'da bulunuyor.

Rus ekibinin Jedrzejczyk için 2.5 milyon euro istediği belirtilirken, bordo-mavilililerin bu transferi 1.5 milyon euroya bitirmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Öte yandan Trabzonspor gelecek sezon şampiyonluk yarışı içinde olacak bir takım kurma çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Ersun Yanal yönetime takımın durumu hakkında rapor verdi.

Geçtiğimiz sezon farklı takımlarda kiralık forma giyen oyuncuların durumlarından memnun olduğunu yönetime aktaran tecrübeli teknik adam, yeni transferlerin bir an önce takıma katılmasını talep etti.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Polonya - Portekiz maçı canlı skor

Galler - Belçika maçı canlı izle

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri