Trabzonspor'dan transfer taarruzu

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic, transfer için düğmeye bastı. Medjani, Mitroglou, Gignac Bordo-Mavililer'in gündemindeki isimlerin başında geliyor.

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in işbaşı yapmasından sonra yabancı transfer için harekete geçildi. Boşnak teknik adamın en az 4-5 iyi yabancı oyuncu istemesi üzerine bordo mavili yönetim, Halilhodzic'in verdiği isimler ve kulüpleriyle temaslarını sıklaştırdı.

Trabzonspor'da transferde yaşanan bu hareketlilik, dış basının da ilgisini çekmeye devam ediyor. Africanfootbal'da yer alan habere göre; bordo-mavili kulüp, Halilhodzic'in Cezayir Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Medjani için devreye girdi. Haberde Monacolu futbolcu için Trabzonspor'un 2 milyon euro'yu gözden çıkardığı, 29 yaşındaki stoperin de Halilhodzic'le çalışmayı çok istediği ve bu transfer için kulübüyle görüşeceği belirtildi.

Teknik direktör Halilhodzic'in golcü transferinde de alternatifleri ikiye indirdiği öğrenildi. Boşnak teknik adamın önceliğinin Fulhamlı Kostas Mitroglou olduğu, Yunan golcünün transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise Marsilyalı Gignac'ın alınmasını istediği ifade edildi.

Kulüp CEO'su Burak Gürdal iki gün içinde Fulham yönetimiyle Mitroglou transferi için son kez pazarlık masasına oturacağı, 9 milyon euro isteyen İngiliz ekibini 7 milyon euro'ya iknaya çalışacağı belirtildi. Gürdal'ın, bu görüşmeden istediği sonucu alamaması durumunda ise Pierre Gignac'ın için Marsilya yönetimiyle anlaşma zemini arayacağı gelen haberler arasında.

Fransız ekibinin kamp yeri olarak Erzurum'un Palandöken İlçesi'ni seçmesi nedeniyle, görüşmelerin burada devam edileceği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde de 28 yaşındaki forvet oyuncusu için pazarlık masasına oturan Trabzonspor transfer komitesi, somut adımlar atamamış ve oyuncunun yıllık ücretinde uzlaşmaya varamamıştı.