Trabzonspor'da Oscar Cardozo ile yollar ayrılıyor

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıkları için düğmeye basan Trabzonspor yönetiminin teknik adam tercihinde ağarlıklı olarak yabancı bir ismi takımın başına getirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Başkan Muharrem Usta'nın Belçika'da Besnik Hasi'yle görüşmesinin ardından Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın da Almanya Felix Magath'la bir araya geldi. Bu iki isimle yapılan görüşmenin ardından bordo mavili ekipte Besnik Hasi ve Felix Magath somut adaylar olarak dikkat çekerken listede alternatiflerin olduğu belirtildi...

Yurt dışında, listede bulunan teknik adamlarla görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yönetiminin Paulo Fonseca ve Armin Veh isimlerini de alternatif olarak düşündüğü belirtildi. Yönetimin listede bulunan 4 yabancı teknik adamdan herhangi bir sonuç alınmaması durumunda yerli teknik direktör adaylarına yöneleceği öğrenildi.

Teknik adam konusunda arayışların sürdüğü Trabzonspor'da yeni sezonun kadrosuda kurulmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda malli disiplini de göz önünde bulundurarak bir yapılanmaya gidecek bordo mavili ekipte Oscar Cardozo'yla yolların ayrılabileceği öğrenildi.

İlk sezonunda 29 maçta 17 gollük performansıyla dikkat çeken Paraguaylı yıldız bu sezon aynı grafiği sergileyemedi. Sakatlıklarla da uğraştığı sezonda 20 maçta 8 gollük katkı veren Cardozo için başta Çin'den olmak üzere ABD ve Portekiz'den tekliflerin olduğu öğrenildi. Sezon sonunda gelecek teklifler ışığında Cardozo'nun bordo mavili kulüpteki geleceğinin belli olacağı gelen haberler arasında.

Öte yandanTrabzonspor'un Fenerbahçe maçının ardından kadro dışı bıraktığı 6 isimden biri olan Cavanda'ya Seri A takımlarından tekliflerin olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncu için Fiorentina, Torino ve Genoa'nın nabız yokladığı belirtildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Trabzonspor Haberleri

Maç Özetleri

Puan Durumu

Kasımpaşa - Osmanlıspor maçı canlı skor