Trabzonspor Napolili Kaddour'yi istiyor!

Trabzonspor Napolili Kaddour'yi istiyor!
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, daha önceki teklifini revize ederek tekrar İtalyan kulübünün kapısını çalacak. Bordo-Mavililer bu futbolcu için kiralama yöntemi üzerinde de duruyor...

Trabzonspor yönetimi transfer sezonunun sona ermesine iki gün kala devam eden transfer çalışmalarını sonlandırmak istiyor. Bordo-Mavililer son olarak Napoli'de forma giyen Faslı oyuncu Omar El Kaddouri için 3 milyon Euro'luk teklif yapmış ancak bu teklifi reddedilmişti.

Trabzonsporlu yöneticiler İtalyan kulübünün kapısını tekrar çalmaya hazırlanıyor. Futbolcunun sözleşmesinin uzatılmasının gündemde olduğunu belirten İtalyan yetkililere Trabzonspor'un kiralama veya daha yüksek bir bonservis bedeli ödemeyi teklif edebileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Napoli'de 20 lig maçında 1 gol atıp, 2 asist yapan oyuncu, %90 pas başarı yüzdesi ile oynarken, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maçta 1 gol attı, 5 asist yaptı.

RİCHARDS OYALIYOR
Bu arada bordo-mavililer savunmanın sağına takviye yapmak için yaptığı girişimler de devam ediyor. Trabzonspor, Aston Villa'dan kadrosuna katmak istediği Micah Richards için son teklifini yapacak. Oyuncuyu ikna çabaları devam ederken, aynı bölgede forma giyen Monacolu Almamy Toure için de kiralama dahil olmak üzere farklı teklifler yapıldı. Trabzonsporlu yöneticiler Cardozo'nun Olympiakos kulübüne transferi konusunda da görüşmelerin devam ettiğini ancak şu anda imza aşamasına gelen bir durumun olmadığını belirtti.

Kaynak: Sabah


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor? 

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

 

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu


Fenerbahçe - Kayserispor maç özeti ve sonucu