Trabzonspor'da moraller tavan yaptı

Video yükleniyor...

Atiker Konyaspor karşısında son saniyede gelen golle 3 puan alan Trabzonspor'da galibiyetle takım içindeki pozitif hava arttı. Bordo mavililerde şimdi hedef Kardemir Karabükspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak.

Teknik direktör Ersun Yanal oyuncularını Atiker Konyaspor maçındaki mücadeleden dolayı kutlarken, önlerinde 3 maçlık zorlu bir seri olduğuna dikkat çekti. Tecrübeli teknik adam Atiker Konyaspor maçının 2. yarısında ortaya koydukları baskılı futbolu Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray karşısında da göstermeleri halinde sahadan istedikleri skorlarla ayrılabileceklerini belirtti.

Ersun Yanal, Atiker Konyaspor galibiyetinin kendileri adına bir "diriliş" olduğunu ifade ederken, sonuna kadar mücadelelerini sürüdürerek temkinli bir şekilde yukarıya doğru sıçramaya devam etmeleri gerektiğini dile getirdi.

Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın oyuncularına bu takımda herkes forma giyebilir mesajı verdiği öğrenildi. Atiker Konyaspor maçında yeni transfer olmalarına karşın Castillo ve Onazi'yi kızağa çeken Yanal, "formayı hangi oyuncu hak ediyorsa ilk 11'de o başlar" dediği ifade edildi.

Trabzonspor'da hücum oyuncularına uyarılar ise devam ediyor. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın hücumda forma giyen isimlerden Hyun Jun Suk'a daha yakın olmaları ve Güney Koreli oyuncuyu daha çok topla buluşturmalarını istediği öğrenildi.

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor maçıyla Trabzonspor'da Süper Lig kariyerine başlayan Bero'nun hırslı ve istekli görüntüsü, teknik heyeti memnun etti. 21 yaşındaki Slovak oyuncu, Atiker Konyaspor maçında sahanın her bölgesinde etkili bir mücadele ortaya koyarken, enerjisi ve hırsıyla dikkat çekti.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

 

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maç sonucu ve özeti