Trabzonspor'da konuk Kayserispor

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

Teknik direktör Hami Mandıralı'nın göreve geldiği ikinci döneminde, 2'si Türkiye Kupası, 1'i de lig maçı olmak üzere 3 karşılaşmada mağlup olan bordo-mavililer, yarın Kayserispor karşısında kazanarak hem 47 yaşındaki teknik adam yönetiminde ilk galibiyetini almak hem de moral bulmak istiyor.

Karadeniz ekibinde, Mehmet Ekici, Cardozo, Okay ve Güray Vural sakatlıkları, Musa Nizam ise hastalığı nedeniyle forma giyemeyecek. Brezilyalı stoper Douglas Franco da Akhisar Belediyespor maçında gördüğü kırımızı kart nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.

Cuma günü yapılan antrenmanda sakatlanan ancak yapılan kontrollerinde önemli bir duruma rastlanmayan Muhammet Demir’in ise yarınki maçta forma giymesi bekleniyor. Bordo-mavililerde sakatlığı geçen kaptan Onur Kıvrak'ın da tekrar kaleyi Esteban Alvarado'dan teslim alacağı, stoperde de iyi duruma gelen Aykut Demir ile Mustafa Yumlu ikisinin görev yapacağı öğrenildi.
Trabzonspor'un Kayserispor karşısına Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Yusuf Erdoğan, Fatih Atik, Aytaç Kara, Özer Hurmacı, Marin, Erkan Zengin ve Muhammet Demir 11'i ile çıkması bekleniyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem İlker Meral yönetecek.