Trabzonspor'da kimler kalacak?

Video yükleniyor...

UEFA'nın Finansal Fair-Play kriterleri doğrultusunda transfer yapacak Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, mevcut kadrodan yola devam edeceği isimleri belirlemeye çalışıyor. 
 
Tecrübeli teknik adamın, takımdaki yabancı oyuncularla yeni sezona başlamayı düşünmediği kaydedilirken; Onur Kıvrak, Mustafa Yumlu, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Muhammet Demir, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin'i takımda tutmak istediği belirtildi. 
 
Ersun Yanal'ın bu futbolcularla görüşme yaparak, kalmak istemeyenlerin önünü açacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın bu oyuncuların dışındaki yerli futbolcuları, kadroda düşünmediğini yönetime bildirdiği ifade edildi. Yanal'ın, oluşturacağı iskelet kadronun yanına bonservisi olmayan ve düşük maliyetli oyuncuları katarak sezona başlamak istediği gelen haberler arasında. 
 
Öte yandan Trabzonspor'a büyük umutlar ile gelen ancak beklentilerin altında kalan Cardozo, bordo-mavili takım ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. 
 
Ülkesinde açıklamalar yapan ve Trabzonspor'a büyük hayaller ile gittiğini söyleyen Cardozo, 
"Oynadığım iki yılda da şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Trabzon tam bir futbol şehri ancak sahada birlikteliği sağlama noktasında sıkıntılar yaşadık" dedi. 
  
Gelecek adına kendisine yeni bir sayfa açmayı planladığını da söyleyen Cardozo, "Kulübüm ile 1 yıllık daha sözleşmem bulunuyor. Ancak şu an takımdaki geleceğimi bilmiyorum ama sanırım yeni bir sayfa açma vaktim geldi. Bu yöndeki kararımızı da yeni teknik ekibin benimle ilgili düşüncesinin ardından yönetimle görüşüp veririz" şeklinde konuştu. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Trabzonspor

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçları