Trabzonspor'da hedef Richards veya Toure

Video yükleniyor...

Trabzonspor yönetimi, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği sağ bek bölgesi için Aston Villa'da forma giyen Micah Richards ile yakından ilgilenen bordo-mavililer, bir yandan da alternatif isimlerle temaslarını sürdürüyor. 

Micah Richards'ı satın alma opsiyonu ile kiralamak için İngiliz ekibiyle anlaşma zemini arayan Trabzonspor yönetiminin, diğer yandan Monaco'nun 20 yaşındaki oyuncusu Almamy Toure ile dirsek temasında olduğu öğrenildi. 
 
Micah Richards için son teklifini yapan ve beklemeye geçen bordo-mavililerin, birkaç gün içerisinde Richards veya Toure'den birini kadrosuna katacağı ifade edildi. 

Trabzonspor, uzun süredir peşinde olduğu Omar El Kaddouri için de son bir teklif yaptı. İtalyan temsilcisi Napoli'nin kapısını 3 milyon euro'luk bir teklifle çalan ve olumsuz cevap alan Bordo-mavililer, bu sefer kiralık formülünü devreye soktu. 

Bu oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Trabzonspor, oyuncuyu ve İtalyan ekibini ikna etmeye çalışıyor. Napoli'nin ise 4 milyon euro'da ısrarcı olduğu öğrenildi. 

Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal, Gaziantepspor maçında göze çarpan ofansif eksikliği gidermek için düğmeye bastı. 

Tecrübeli teknik adamın; Muhammet Demir, Castillo ve Bero gibi isimlerin etkisizliği sonrasında lige verilen milli arada hücum varyasyonları üzerine çalıştırmaya yaptıracağı ifade edildi. Ayrıca Ersun Yanal'ın bazı futbolcuları da uyararak performanslarını yükseltmelerini isteyeceği bildirildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
 

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

 

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu


Fenerbahçe - Kayserispor maç özeti ve sonucu