Trabzonspor'da gözler Konyaspor maçında

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kaybeden Trabzonspor, Atiker Konyaspor'u yenerek kötü gidişe dur demek istiyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, Aytemiz Alanyaspor maçının 11'den farklı olarak özellikle savunma hattında değişikliğe gideceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın Alanya deplasmanında sakatlanan Uğur Demirok'un yokluğunda savunmanın göbeğinde Mustafa Yumlu ve Durica ikilisine, sağ bekte yeniden Zeki'ye ve sol bekte ise kupada Serhat Ardahanspor ile oynanan karşılaşmada performansıyla dikkat çeken Mustafa Akbaş'a görev vermesi bekleniyor.

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 4 maçta 10 sarı kart gören ve kupada Serhat Ardahanspor ile oynanan karşılaşmayı da 5 sarı kart ile tamamlayan Trabzonspor'da, Atiker Konyaspor maçı öncesi futbolculara kart uyarısı yapıldı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, öğrencilerine kart konusunda daha dikkatli olmaları için uyarıda bulunduğu belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor, 153 gün sonra Avni Aker'de taraftarıyla buluşuyor. Son olarak geride kalan sezonun 30'uncu haftasında Fenerbahçe maçını taraftarı önünde oynayan bordo mavililer, bu maçta yaşanan olaylar nedeniyle 4+1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. 

24 Nisan 2016'da oynanan bu maçın ardından uzun süre sahasında taraftar desteğine hasret kalan ve boş tribünlere oynayan bordo-mavililer, Atiker Konyaspor maçıyla kısmen taraftarına kavuşacak. Tribün cezası nedeniyle geçen sezonun 30'uncu haftasında Fenerbahçe maçını izleyen taraftarlar dışındakiler, Atiker Konyaspor maçında tribünde yer alabilecek.