Trabzonspor'da Ersun Yanal'dan oyuncularına teşekkür!

Video yükleniyor...

Kayserispor deplasmanında alınan galibiyet Trabzonspor'da yüzleri güldürdü. Teknik direktör Ersun Yanal, oyundan çok skorun kendileri için önemli olduğu bir dönemde kazandıkları için futbolcularına teşekkür etti.

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 1-0 yenerek 4 maçlık galibiyet hasretine son veren Trabzonspor'da yüzler gülüyor.

Son olarak Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendiği mücadelenin ardından ligde 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan bordo mavili ekip Kayserispor galibiyetiyle rahat bir nefes aldı.

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, önemli bir galibyet aldıklarını ifade ederken bugün oyundansa skor elde etmek bizim adımıza çok önemliydi şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam oyuncularına sezon boyunca olduğu gibi Kayserispor mücadelesinde gösterdikleri mücadele gücünden dolayı teşekkür ederken, oyun olarak daha da üzerine koymaları gerektiğine vurgu yaptı.

Son yılların en az gol attığı sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor, 2 maçlık aranın ardından gol sevinci yaşarken, Galatasaray mücadelesinin ardından da gol atıp gol yemediği bir mücadeleyi kazanma başarısı gösterdi.

Öte yandan sezon başında Slovakya Ligi ekiplerinden Trencin'den transfer edilen Matus Bero Kayserispor ağlarına bıraktığı golle ligdeki ilk gol sevincini yaşadı. Ayrıca sezon başında Zenit'ten transfer edilen genç Azeri oyuncu Ramil Sheydaev ilk kez bir lig maçında süre aldı.

Kayserispor mücadelesinin 63. dakikasında sakatlanarak yerini Mustafa Yumlu'ya bırakan Uğur Demirok'un sol kasığında yırtık şüphesi olduğu öğrenildi. Uğur Demirok'un durumu çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak.