Trabzonspor'da Cardoza'ya Katar ve ABD'den teklifler var

Video yükleniyor...

Savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Arjantinli oyuncu Facundo Roncaglia ile görüştüğü öğrenildi...

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürürken, diğer yandan da yönetim transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmelerini yoğunlaştırdı.

Transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Trabzonspor başkan yardımcısı Nevzat Aydın, Arjantinli oyuncu Facundo Roncaglia ilgilendiklerini ve görüştüklerini doğrulayarak, "Oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor ama ortada kesin bir anlaşma söz konusu değil. Roncaglia Copa America'da Arjantin milli takımı adına mücadele etti ve bu serüven sona erdi. Şimdi oyuncuyla ilgili görüşmelerin hızlanacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezonu Fiorentina'da tamamlayan Roncaglia'nın, kulübüyle sözleşmesi sona ermiş durumda. Boca Juniors altyapısından yetişip profesyonel olan 29 yaşındaki oyuncu sırasıyla, Espanyol, Estudiantes ve Genoa'da da forma giydi.

Trabzonspor'un, Vladimír Weiss transferinde ise istediği sonucu alamadığı öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Slovak futbolcunun kulübü Al-Gharafa'nın, bu transferi veto ettiği ifade edildi.

Öte yandan Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözü ile bakılan ve bordo mavili kulübünde yüksek bir bonservis ücreti ile satmayı düşündüğü Oscar Cardozo'ya iki ülkeden teklifin olduğu belirtildi.

Yıldız golcüye Katar'dan yapılan tekliflerin yanı sıra son olarak Amerika Birleşik Devletleri'nden de teklif geldiği kaydedildi. Cardozo'nun da Amerika'ya gitmeye sıcak baktığı fakat Trabzonspor'un belirlediği 5 Milyon Euro'luk bonservis ücreti karşısında takımlarının geri adım attığı öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri


İtalya - İspanya maç sonucu ve özeti

İngiltere - İzlanda maç sonucu ve özeti