Trabzonspor'da bir türlü toparlanamamanın sıkıntısı yaşanıyor!

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye kupasında elendiği Akhisar Belediyespor'a Spor Toto Süper Lig'de de yenilen Trabzonspor'da bir türlü toparlanamamanın sıkıntısı yaşanıyor..

Bordo-mavililerde Akhisar Belediyespor karşısında art arda alınan iki mağlubiyet teknik direktör Hami Mandıralı ve futbolcuları hedef tahtasına oturttu.

Futbolcu tercihleri nedeniyle eleştirilen Mandıralı'nın, karşılaşma sonunda, "Bu takım sezon başında hiç çalışmamış. Biraz yüklendik, sakatlıklar, hastalıklar başladı" sözleriyle kendisinden önce görev yapan Shota Arveladze ve Sadi Tekelioğlu'nu suçlamasına da camiadan eleştiriler geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda sakatlanan yeni transfer Güray Vural'ın ilk belirlemelerde dirseğinin çıktığı ve 2 hafta kadar sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Yapılan MR kontrolünde kolundaki bağların yırtıldığı ortaya çıkan genç oyuncunun 2 ay boyunca takımdaki yerini alamama tehlikesiyle karşı karşıya olduğu gelen haberler arasında

Sakat ve hasta oyuncular sebebiyle kadro sıkıntısı çeken Trabzonspor'a bir kötü haber de Okay Yokuşlu'dan geldi.

90. dakikada adalesinde çekme yaşıyan ve yerini Akakpo'ya bırakmak zorunda kalan genç oyuncunun ilk kontrollerin ardından 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Trabzonspor

Puan durumu

Maç özetleri