Trabzonspor'da 50. yıl operasyonu başlıyor

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da, gelecek sezon kadroda olacak isimler netleşmeye başladı.

50. yılda şampiyonluk parolasıyla göreve gelen ancak sportif anlamda sıkıntılı bir dönem yaşayan bordo-mavili yönetimin, sezon sonunda büyük operasyona hazırlandığı öğrenildi.

Fenerbahçe maçının ardından 6 oyuncuyu kadro dışı bırakan yönetim, sezon sonunda yola devam edilecek oyuncuları da büyük oranda belirledi. Scout ekibi ile koordineli çalışıp kadroyu şekillendirme uğraşında olan Trabzonspor yönetimi, ilk etapta kalacak 7 banko oyuncuyu belirledi.

Her ortamda Onur'a destek çıkan ve ona duyduğu güveni seslendiren başkan Muharrem Usta, 50. yıl yürüyüşünde kaptanının en önde olacağını sürekli seslendiriyor. Onur'un yanı sıra Mehmet Ekici de gelecek yıl kadroda olacak banko isimlerin başında geliyor.  

Muharrem Usta yönetimi, kötü dönemde kendilerini gösterme imkanı bulamayan Muhammet Demir ve Güray Vural'ı da gelecek yıl çok daha farklı bir performans ortaya koyacağına inanıyor. Yönetimin, diğer banko oyuncuları ise Bosingwa, Aytaç ve Okay olacak.

Bosingwa'yı birçok alanda değerlendirme alternatifi üzerinde duran Trabzonspor yönetimi, diğer tüm oyuncular için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Yönetim, bu sezon A Takım'a çıkan oyuncuları da gelecek sezonun kadrosunda tutmayı planlıyor.

Öte yandan Felix Magath, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Aydın ile yaptığı görüşmenin detayını açıkladı.

Teknik direktörlüğe veda eden ve futbola köşe yazarlığı yaparak devam eden Magath, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Aydın'la çıkan fotoğrafları sonrasında ortaya atılan bordo-mavili ekibin başına geçeceği iddialarına cevap verdi.

Çalıştığı Express gazetesindeki köşesinde Magath, "Tamamen dostane bir görüşmeydi. Herhangi bir transfer görüşmesi veya teklif üzerinden bir görüşme söz konusu olmadı" sözlerini kullandı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Trabzonspor Haberleri

Maç Özetleri

Puan Durumu