Trabzonspor ve Karabükspor'dan takas

Trabzonspor ve Karabükspor'dan takas
Kardemir Karabükspor, Yatabare ile sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Trabzonspor'un Malili futbolcusu Mustapha Yatabare ile sözleşme imzaladı.

Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'ne gelen 30 yaşındaki Yatabare, kendisini 2 yıllığına kırmızı mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kardemir Karabükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, yaptığı açıklamada, Yatabare'yi kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Yatabare'nin kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyen Gül, 20 gündür görüşmelerimiz sürüyordu. Sonunda transfer ettik. Takıma çok faydalı olacağına inanıyoruz dedi.

Yatabare de Kardemir Karabükspor'un transferi için büyük çaba harcadığını söyleyerek, Kulüp buraya gelmem için her şeyi yaptı. Ben de takım için elimden geleni yapacağım" dedi.

Trabzonspor'dan KAP'a açıklama
Trabzonspor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) forvet oyuncusu Mustapha Yatabare’nin Kardemir Karabükspor’a transferi konusunda anlaşma sağlandığını bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen bildiride, "Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare'nin; profesyonel futbolcu Bahadır Han Güngördü’nün kulübümüze transferi ve futbolcu Mustapha Yatabare'nin bir başka kulübe transfer olması durumunda bu transferden kulübümüze yüzde 50 pay verilmesi karşılığında, Kardemir Karabükspor Kulübü'ne transfer edilmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri