Trabzonspor transferde atağa geçti!

Video yükleniyor...

Trabzonspor transferde hız kesmiyor. Luis Ibanez, Ramil Sheydaev, Matus Bero ve Jan Durica ile sözleşme imzalayan bordo-mavililer, bir süredir gündemini meşgul eden Kolombiyalı Fabian Castillo'nun transferinde de mutlu sona çok yakın.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu transferin bittiğini üstü kapalı bir şekilde belirtti.

Darbe teşebbüsüne tepki için düzenlenen demokrasi nöbetine katıldıktan sonra twitterdan açıklamada bulunan Usta, ''Atmosferi bozmamak adına transfere değinmedik ama hepimizin istediği oyuncumuz yolda... Yolu biraz uzun ama geliyor.'' dedi.

Fabian Castillo'yu ikna eden bordo-mavililerin, Amerika Birleşik Devletleri Ligi ekiplerinden Dallas'la da anlaşmaya yakın olduğu, aradaki küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından Kolombiyalı oyuncunun transferini hafta başında açıklanacağı öğrenildi.

Trabzonspor, Lazio'nun Nijeryalı orta alan oyuncusu Ogenyi Onazi'nin transferini de bitirme aşamasına getirdi. Yöneticilerin, Pazartesi günü bu oyuncu ve kulübü ile son kez masaya oturacağı ve bu transferi bitireceği kaydedildi.

Onazi için kiralama teklifi yapan Trabzonspor'un bu teklifine Lazio'nun da sıcak baktığı kaydedildi. Transfer görüşmelerinin olumlu devam ettiği Onazi'nin en geç önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri