Fırtına esmeyi hatırladı

Fırtına esmeyi hatırladı
Halilhodzic ile yollarını ayıran Trabzonspor, Konyaspor engelini 3-2 ile aşarak yeni döneme galibiyetle başlamış oldu.

Teknik direktörü Vahid Halilhodzic’le dün yollarını ayıran Trabzonspor, Aykut Kocaman ile ilk maçını kazanan ve seri yakalamak isteyen Torku Konyaspor'u konuk etti. İstikrarsız sonuçlar alan bordo mavililer, kazanarak moral kazanmak ve tekrar lige tutunmak hedefindeydi.

Avni Aker'deki mücadele yine bir şokla başladı. 6. dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren Hasan Kabze, topu ağlara göndermeyi başardı. Ev sahibi ekip 17. dakikada beraberliği yakaladı, Tolga'nın elle müdahalesiyle kazanılan penaltıda Cardozo skora denge getirdi. Trabzonspor , 31. dakikada organize bir atakta golü buldu. Salih'le başlayan atakta Özer Yusuf'u çok iyi gördü o da kaleciyi çalımlayıp takımını öne geçirdi.

İkinci yarının hemen başında Konyaspor yine golü buldu. Hasan'ın pasında Ömer Ali sert vurdu, maça bir kez daha denge geldi. Golden sonra Konya daha cesur ataklar geliştirse de ev sahibi ekip, Cardozo ile skoru 3-2'ye getirdi. 76. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Paraguaylı, köşeye nefis bıraktı: 3-2


Maçı 3-2 kazanan Trabzonspor, 12 puana yükselip nefes alırken, Kocaman yönetiminde ilk kez kaybeden Konyaspor 9 puanda kaldı.

TRABZONSPOR-TORKU KONYASPOR
STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Özgür Yankaya


TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, Salih, Medjani, Mehmet Ekici, Cosntant, Yusuf, Özer, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Jacgues Bonnevay

TORKU KONYASPOR: Belec, Vukovic, Tolga, Kokalevic, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Hleb, Torje, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Hasan Kabze
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

-reklam01-