Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'dan flaş açıklama!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta'nın teknik direktörlük koltuğunu teslim ettiği Hami Mandıralı, göreve geldikten sonra çıktığı 2 kupa ve bir lig maçından yenilgi ile ayrılıp, eleştirilerin odağı olmuştu.

Yapılan eleştirilere takımın kendisinden önce iyi çalıştırılmadığını ve zamana ihtiyacı olduğu şeklinde cevap veren Hami Mandıralı,  "İnsanlar bilmeden yorum yapıyor. Aslında eleştirilerde haklılar ve kızamıyorum. Çünkü başarı bekliyorlar. Benim çıkıp 'şu oyuncu şunu yaptı, bu bunu yapıyor' diyecek halim yok. Takımı disipline etmek zorundayım. Oyuncu bakıyor ve 'kaprislerim, sorumsuzluklarıma rağmen kimse bir yaptırımda bulunmuyor' diyor. İşte o tür oyuncuları silkelemek lazım. Bir teknik adam bindiği dalı isteyerek keser mi? Günü kurtarırken, yarınları yine kaybederiz. Bu doğru olmaz" şeklinde konuştu.

Futbolcuya dayalı düzende hiçbir zaman başarının gelmeyeceğini savunan Hami Mandıralı, "Oyuncu bilecek ki; iyi günde, kötü günde üzerime düşen görevimi yapmıyorsam, başka işlerle meşgul oluyorsam hoca bu formayı bana vermez! Yoksa kendimi kurtarmak, günü kurtarmak için gözlerimi kapatıp herkese forma veririm. Ama asıl bu Trabzonspor'a en büyük kötülük olur" dedi.

Öte yandan Bordo-mavili takımın dünkü antrenmanında takımla çalışmayan kaptan Onur Kıvrak'ın, antrenman öncesi arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi..

Ligde ve kupada alınan şok sonuçların, camia kadar kendileri için de büyük bir yıkım olduğunu söyleyen bordo mavili eldivenin, takım arkadaşlarına duygusal bir konuşma yaptı.

Trabzonspor'un bulunduğu konumun kendisine hiç yakışmadığını dile getiren Onur'un, " İşlerin bu duruma gelmesinde bizim de suçumuz var. Kalan haftalarda her şeyimizi ortaya koyalım. Lig sonunda ilk 4'e gireceğiz" dediği belirtildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Trabzonspor

Puan durumu

Maç özetleri