Trabzonspor, Remy transferi için girişimlere başladı

Video yükleniyor...

Yeni sezonda taraftarı tribünlere çekecek ve kombine satışlarınıda artıracak bir oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor yönetimi, Chelsea'de forma giyen Loic Remy'nin transfer için girişimlere başladı. 
 
Bordo-mavili yönetimin, yıldız oyuncunun bonservisinin yüksek olması nedeniyle Remy'i kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
 
Menajerler aracılığıyla Chelsea kulübüne resmi teklifte bulunan Trabzonspor yönetiminin aldığı ilk cevap olumlu olurken, Diego Costa ve Batsuhayi gibi forvet rotasyonuna sahip Londra ekibinin Remy'i kiramalaya sıcak baktığı ifade edildi.
 
Trabzonspor'un, MLS ekiplerinden Dallas forması giyen Fabian Castillo'yla yapılacak son görüşmenin ardından imza atması beklenirken, yönetimin Dallas kulübüyle 3.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıstığı öğrenildi. 
 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da, taraftara seslendi, oyuncular üzerinden yapılan yıpratmalara son verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Usta, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımda, "Trabzonspor'u şartsız sevenlere! Zaman, oyuncular üzerinden yapılan yıpratmalara kayıtsız şartsız son verme zamanıdır. Emin olun iyi olacak" ifadelerini kullandı. 
 
Öte yandan Macaristan kampı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da taktiksel antrenmanlarda yüksek tempoda başladı. 
 
Oyuncular ve teknik direktör Ersun Yanal'ın moralli olduğu gözlenirken, tecrübeli teknik adamın antrenmanlarda oyuncularına temponuzu ve pas yüzdenizi arttırın şeklinde direktifler verdiği öğrenildi. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri