Trabzonspor Onazi, Durica ve Bero'da mutlu sona yakın

Video yükleniyor...

Trabzonspor yönetimi, Macaristan kampı öncesinde dış transferi önemli ölçüde tamamlamak için yoğun çaba harcıyor.  

Solbek Luis İbanez ile görüşmelere başlandığını açıklayan, ardından 20 yaşındaki forvet Ramil Sheydaev'i kadrosuna katan bordo-mavililerin, Laziolu Ogenyi Onazi'nin transferinde büyük ilerleme sağladığı öğrenildi. 

Trabzonspor'un, 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun transferini 2-3 gün içinde açıklayarak resmiyete dökmesi bekleniyor. 

Trabzonspor, Slovak ekibi Trencin'de forma giyen orta saha oyuncusu Matus Bero için de geri sayımda. Bordo-Mavililerin Trencin'in Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderinin netleşmesi sonrası bu transferi sonuçlandıracağı kaydedildi. Trencin 2. ön eleme ilk maçında Slovenya ekibi Ljubljana'yı deplasmanda 4-3 yenerken, Bero 1 asist yapmıştı. 

Öte yandan Trabzonspor'da teknik direktörü Ersun Yanal'ın savunmaya tecrübeli bir ismin alınması talimatının ardından harekete geçen yönetiminin, Jan Durica'yu gündemine aldığı iddia edildi. 

Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren ve bonservis elinde olan 34 yaşındaki Slovak futbolcu Jan Durica ile Yanal'ın Slovakya kampı sırasında görüştüğü belirtildi. Deneyimli oyuncu ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve her an resmi adımların atılabileceği belirtildi. Durica Rusya'daki son sezonunda 20 maça çıkarken, 1 kez ağları havalandırmıştı.