Trabzonspor Onazi, Castillo ve Matus Bero'da sona geldi

Video yükleniyor...

Slovakya kampını tamamlayarak 20 Temmuz'a kadar izne çıkan Trabzonspor'da Samorin kampının öne çıkan ismi teknik direktör Ersun Yanal oldu. 
  
Genç oyuncuların ağırlıklı olduğu kamp kadrosuyla ilk etap çalışmalarını tamalayan bordo mavili ekipte, teknik direktör Ersun Yanal ilk antrenmanla birlikte oyuncularına otoritesini gösterdi. 
 
Çalışmalarda oyuncularıyla yakından ilgilendiği gözlenen tecrübeli teknik adamın yeni sezon öncesinde sert kondisyon antrenmanlarından taviz vermediği ise dikkat çekti. 
 
Ersun Yanal, yeni sezonda futboluyla göze hitap eden bir takım kimliğine bürüneceklerini belirtirken oyuncularından kamp boyunca sürekli yardımlaşmalarını istedi. 
 
Takım olgusunu oluşturmak ve arkadaşlık ruhunu pekiştirmek adına antrenmanlarda oyuncularına çeşitli yarışmalarda hazırlayan Yanal'ın bu yaklaşımından oyuncuların çok mutlu olduğu öğrenildi. 
 
Öte yandan transferi Macaristan kampına kadar noktalamak isteyen bordo mavili ekipte gözler orta saha pozisyonuna yapılacak hamleye çevrildi. 
 
Lazio forması giyen Onazi ve Slovak Matus Bero bu mevkiinin öne çıkan isimleri olurken, Ersun Yanal'ın 2 oyuncudan birinin transferinin bitmesini istediği öğrenildi. 
 
Hücum bölgesinde takımın temposunu arttıracak bir oyuncuyu daha kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor yönetimin, Fabian Castillo'nun transferinde de sona yaklaştığı gelen haberler arasında.