Trabzonspor, Moustapha Sall için girişimlerini sürdürüyor

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Saint-Etinne'nin Senegalli stoperi Moustapha Bayal Sall için girişimlerini sürdürüyor. 

Fransız basını, bordo-mavili ekibin bu transferde büyük yol aldığını iddia ederken, oyuncunun Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle kararsız olduğu belirtildi. Saint-Etienne'nin, 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin önümüzdeki sezon bitecek olması nedeniyle bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. 

Trabzonspor'un Senegalli oyuncuya Cuma gününe kadar süre tanıdığı belirtilirken, Sall'ın Türkiye'de forma giyen arkadaşlarından bilgi aldıktan sonra kararını açıklayacağı kaydedildi. 

Trabzonspor, Lazio forması giyen Ogenyi Onazi'nin transferini de bitirmeye kararlı olduğu ifade edildi. 

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, "Transferlerimiz ikinci kampta bizimle olsun. Aksi bir durumda sıkıntılı bir sürece gireriz" söyleminin ardından düğmeye basan bordo-mavili yönetim, Onazi için Lazio ile temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Nijeryalı oyuncuyu ilk olarak bonservisi ile birlikte almak için teklif sunan Trabzonspor'un, olumsuz bir cevap karşısında kiralık formülünü devreye sokmayı planladığı gelen haberler arasında. 

Trabzonspor'un, Ogenyi Onazi'nin bonservisini almak için 2.5 milyon euroyu gözden çıkarttığı belirtildi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, "Enerjisi ile orta alanda bize büyük katkı sağlayacak" dediği Onazi'nin de Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakması bordo-mavili yönetimin transferde elini güçlendiriyor.  

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri


Galatasaray transfer haberleri

Trabzonspor transfer haberleri