Trabzonspor, Richards ve El Kaddouri için imkanlarını zorluyor

Video yükleniyor...

Trabzonspor yönetimi, Aston Villalı Micah Richards ve Napoli'de forma giyen Omar El Kaddouri'nin transferlerini bitirmek için imkanlarını zorluyor.

Trabzonspor yönetimi, transfer döneminin bitimine saatler kala sağ bek ve orta alan bölgelerine takviye yapmak için yoğun uğraş veriyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın alınmasını ısrarla Aston Villalı Micah Richards için teklifini yapan yapan ve beklemeye geçen bordo-mavililer, İngiliz kulübünden gelecek yanıtı bekliyor. Aston Villa'dan olumsuz yanıt gelmesi durumunda B planını hazır tutan Trabzonspor yönetiminin, Monaco'da forma giyen Almamy Toure'yi transfer etmesi bekleniyor.

Napolili Omar El Kaddouri'yi transfer etmek için ısrarını sürdüren bordo mavililer, İtalyan kulübünün kapısını bir kez daha çaldı. Napoli'nin Faslı oyuncu için peşin 4 milyon Euro istediği öğrenilirken, Trabzonspor yönetiminin bu parayı iki taksit şeklinde ödemeyi teklif ettiği ve İtalyan kulübünün yanıtını beklediği ifade edildi.

Öte yandan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor maçında alınan mağlubiyetin muhasebesini kendi içlerinde yaptıklarını, hataları en aza indirmek için gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Gaziantepspor maçında oyunun büyük bölümüne hakim olduklarını söyleyen Yanal, "Bu yeterli mi değil. Biz oyun ritmimizi son düdüğe kadar korumamız gerekiyor. Bu yapıya takımı büründürürsek bu tür sonuçlarla karşı karşıya kalmayız" dedi.

Her fırsatta camiadan sabır beklediklerini dile getirdiklerini söyleyen Ersun Yanal, "Aklımızdaki fikrimizdekileri takıma monte etmek için sabra ihtiyaç olduğunu defalarca söylüyoruz. Her şeyin bir anda olmasını kimse beklemesin. Zamanla taşlar yerine oturacak hem futbolumuz hemde sonuçlarla taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Zaman bizi bu konuda haklı çıkacaktır. Hep birlikte o günlere şahit olacağız" cümlelerini kullandı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
 

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

 

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu


Fenerbahçe - Kayserispor maç özeti ve sonucu