Trabzonspor Lucescu'dan gelecek haberi bekliyor!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın el sıkıştığı Rumen teknik adam Mircea Lucescu konusunda geri sayım sürüyor.

10 Ocak'ta Bordo-Mavililer'e kesin kararını vereceği açıklanan Lucescu'nun, Shakhtar Donetsk ile Amerika kampına gitmeden önce kulüp başkanı Akhmetov ile bir görüşme yaparak, Trabzon'a gidiş için onay istediği ancak Akhmetov'un buna sıcak bakmadığı belirtildi.

Lucescu'nun bir iki gün içerisinde Akhmetov ile tekrar görüşüp bir karara varacağı öğrenildi. Ukrayna kulübünün başkanı Lucescu'ya vize vermemesi halinde bile Rumen teknik adamın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması Bordo-Mavililer için avantaj olarak değerlendiriliyor.

Öte yandan ara transferde kadrodaki şişkinliği azaltmayı amaçlayan Trabzonspor, az ama öz transfer yaparak gerekli mevkileri güçlendirmeyi amaçlıyor.
 
UEFA'nın mali fair-play kriterleri nedeniyle dikkatli adımlar atmak zorunda olan Trabzonspor yönetiminin, bu nedenle ara transferde aceleci davranmadığı belirtildi.

Takımda fazla forma şansı bulamayan oyuncuları göndererek bütçede kısıtlamaya gitmeyi amaçlayan bordo mavililer, ara transferdeki dikkatini iki oyuncu üzerine yoğunlaştırdı.

Güray Vural'la her konuda anlaşan ve Akhisar yönetimiyle masaya oturmaya hazırlanan Trabzonspor'un, Gaziantepsporlu Muhammet Demir için de ısrarı sürüyor.

Cardozo'nun sakatlığı, N'Doye ve Deniz Yılmaz'ın formsuzluğu nedeniyle forvet hattında tüm umutlarını genç Muhammet Beşir'e bağlayan Trabzonspor'da, teknik direktör Sadi Tekelioğlu da bu mevkiiye takviye yapılmasını istediği öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Trabzonspor

Puan durumu

Maç özetleri