İşte Trabzonspor - Fenerbahçe maçının özeti

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında Fenerbahçe şov vardı. Avni Aker'deki son maçta Trabzonspor'a konuk olan sarı lacivertliler, devreyi 3-0'lık galibiyetle noktaladı. Öte yandan 29. dakikada Yusuf Erdoğan'ın kırmızı kart görmesiyle Trabzonspor maçın büyük bölümünü 10 kişi oynadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, özellikle ilk yarım saatlik bölümde topa sahip olan taraftı. Fenerbahçe kalesinde etkili ataklar da gerçekleştiren bordo mavililer, buna karşın Volkan Demirel'in kalesini geçmeyi başaramadı. 

29. dakikada ise maçın kırılma anı yaşandı. Çizgi üzerinde topu elle kesen Yusuf Erdoğan, direkt kırmızı kartla oyun dışı kalırken Fenerbahçe penaltı kazandı. Atışı gole çeviren Fernandao da takımını 1-0 öne geçirdi. 40. dakikada gelişen hızlı atakta rakibini mükemmel geçen Lens, Sow'a 'al da at' derecesinde pası verdi, Senegalli yıldız da affetmedi ve farkı ikiye çıkardı. 67. dakikada bu kez sazı eline alan Lens, klas bir golle maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla 31 puana yükselen Fenerbahçe, ilk yarıyı 4. sırada kapattı. 18 puanda kalan Trabzonspor ise 13. sırada yer aldı.


Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 3
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Ali Palabıyık, Kemal Yılmaz (Tolga Özkalfa), Serkan Olguncan

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Durica, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Onazi (Dk. 46 Yusuf Yazıcı), Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Castillo (Dk. 62 Güray Vural), N'Doye

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Neustaedter, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk (Dk. 71 Ozan Tufan), Lens (Dk. 84 Salih Uçan), Sow (Dk. 71 Chahechouhe), Fernandao

Goller: Dk. 29 (Penaltıdan) Fernandao, Dk. 40 Sow, Dk. 67 Lens (Fenerbahçe)
Kırmızı kart: Dk. 27 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 21 Mehmet Topal, Dk. 35 Neustaedter, Dk. 48 Fernandao, Dk. 68 İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Dk. 60 N'Doye, Dk. 89 Uğur Demirok (Trabzonspor)
 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Çaykur Rizespor - Osmanlıspor maç sonucu ve özeti

Kayserispor - Karabükspor maç sonucu ve özeti


Akhisar Belediyespor - Konyaspor maç sonucu ve özeti

Antalya - Kasımpaşa maç sonucu ve özeti

Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maç sonucu ve özeti