Trabzonspor Eren Derdiyok'un peşinde

Video yükleniyor...

Transferde arka arkaya imzalarla atağa kalkan Trabzonspor'un yeni hedefi Kasımpaşalı Eren Derdiyok'a bordo mavili formayı giydirmek.

Forvet pozisyonuna yapılacak olan transferde teknik direktör Ersun Yanal'ın görmek istediği ilk isim olan Eren için, bordo mavili yönetim tüm şartları zorlayacak.

Trabzonspor yönetimi bir yandan Kasımpaşa kulübüyle golcü oyuncunun bonservisi konusunda pazarlıklarını sürdürürken, Başkan Muharrem Usta'nın ise Türk asıllı İsviçreli oyuncunun menajeriyle Barcelona'da görüştüğü öğrenildi. 
 
Trabzonspor, Castillo transferinde ise mutlu sona çok yakın. Kolombiyalı oyuncu ve kulübü Dallas'la her konuda anlaşma sağlayan yönetim, zaman farklılığı ve hafta sonu tatili nedeniyle bazı prosedür işlemleri nedeniyle transferi resmileştiremedi. Prosedürlerin tamamlanmasının ardından bordo mavili yönetim Castillo transferini resmen açıklayacak.

Öte yandan bordo mavili yönetimin Onazi ve El Kaddouri transferinde pazarlıkları sürüyor. 

Lazio kulübü Onazi için 4.5 milyon euro bonservis bedeli belirlerken yönetimin bu parayı biraz daha aşağıya çekmek istediği öğrenildi. El Kaddouri için de kulübü Napoli'yle pazarlıkların sürdüğü gelen haberler arasında.

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi dört koldan çalışmalar devam ediyor. 2'nci etap kamp çalışmaları için Macaristan'a giden bordo mavililerde yönetim hem transfer çalışmalarını sürdürüyor, hem de ekonomik anlamda ayağa kalkabilmek adına yoğun mesai harcıyor. 

Akyazı Stadı'nın isim hakkı için yabancı firmalarla görüşme halinde olan yönetim, kombine ve loca satışlarının yanı sıra farklı projeler de üreterek ekonomik anlamda kulübü düzlüğe çıkarmanın hesabını yapıyor. Başkan Muharrem Usta'nın, özellikle büyük gelir beklenen isim hakkı sponsorluğu için temaslarını sürdürdüğü ifade edildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri