Trabzonspor Castillo, Onazi ve Sall'ı transfer ediyor...

Trabzonspor Castillo, Onazi ve Sall'ı  transfer ediyor...
Yeni sezona iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Trabzonspor yönetimi, transfer çalışmalarına hız verdi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın “Bize büyük katkı sağlar” dediği Fabian Castillo’nun kulübü Dallas’la anlaşma zemini arayan idarecilerin, 24 yaşındaki forvet için 4 yıllık imza karşılığında toplam 4.4 milyon dolar önerdiği öğrenildi. Bordo-Mavili ekibin teklifine sıcak bakan Kolombiyalı forvet ise kulübüyle gemileri yaktı. Ayrılmak istediğini Dallas Kulübü yöneticilerine de söyleyen Castillo, bu tavrı nedeniyle son maçta yedek soyundurulurken son 30 dakikada oyuna alındı.

Fırtına’nın renklerine katmak üzere olduğu bir diğer isim ise Lazio’da top koşturan orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi... Bitmek bilmeyen enerjisi ve mücadeleci yapısı nedeniyle Yanal’ın transferini çok istediği Nijeryalı oyuncu için teklif yapıldığı ve geniş kadrosunu azaltmak isteyen İtalyan ekibinin son kararının beklendiği bildirildi.

Kadroya bir de stoper takviyesi yapmayı düşünen Usta yönetimi, uzun yıllardır Saint-Etienne forması giyen Moustapha Bayal Sall’ın da peşinde... Artık Fransız ekibinden ayrılarak kendisine yeni bir sayfa açmak isteyen 31 yaşındaki Senegalli’yle yakından ilgilenen kurmaylar, bu transfer için de görüşmelerini sürdürüyor.

Kaynak:
Habertürk

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer