Trabzonspor: 0 - Antalyaspor: 1 (ÖZET)


Karadeniz Fırtınası, Avni Aker'deki son maçından boynu bükük ayrıldı. Antalyaspor ise 17 yıl sonra Trabzonspor'u evinde devirmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'de 11. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, sahasında Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Maçta gol sesi çok erken geldi. Henüz 8. dakikada Celutska'nın kafayla indirdiği topu tamamlayan Chico, Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarıda vites yükselten bir Trabzonspor vardı. Antalyaspor kalesini şut yağmuruna tutan bordo mavililer, Ferhat Kaplan'ın kalesini bir türlü geçemeyince karşılaşma Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Antalyaspor 12 puana yükselirken, Trabzonspor 11 puanda kaldı.

TRABZONSPOR: 0 - ANTALYASPOR: 1

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Ali Saygın Ögel, İbrahim Bozbey

TRABZONSPOR: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Durica, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Onazi (Dk. 61 Muhammet Demir), Bero, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, N'Doye (Dk. 80 Suk)

ANTALYASPOR: Ferhat Kaplan, Celustka, Chico, Diego, Sakıb Aytaç (Dk. 72 Yekta Kurtuluş), Zeki Yıldırım, Charles, Danilo (Dk. 90+1 Jevtovic), Motta, Deniz Kadah, Mbilla (Dk. 79 Horic)

GOL: Dk. 8 Chico (Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 11 Mehmet Ekici, Dk. 17 N'Doye, Dk. 45+3 Onazi, Dk. 48 Onur Recep Kıvrak ve Mustafa Akbaş, Dk. 50 Mustafa Yumlu ve Durica, Dk. 74 Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Dk. 30 Sakıb Aytaç, Dk. 75 Mbilla, Dk. 80 Charles, Dk. 90+5 Motta (Antalyaspor)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Fenerbahçe - Galatasaray maç sonucu ve özeti


Adanaspor - Beşiktaş maç sonucu ve özeti

Kayserispor - Gençlerbirliği maç sonucu ve özeti

Kasımpaşa - Kardemir Karabükspor maç sonucu ve özeti