Trabzonspor: 0 - Antalyaspor: 1 (ÖZET)

Video yükleniyor...

Karadeniz Fırtınası, Avni Aker'deki son maçından boynu bükük ayrıldı. Antalyaspor ise 17 yıl sonra Trabzonspor'u evinde devirmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'de 11. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, sahasında Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Maçta gol sesi çok erken geldi. Henüz 8. dakikada Celutska'nın kafayla indirdiği topu tamamlayan Chico, Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarıda vites yükselten bir Trabzonspor vardı. Antalyaspor kalesini şut yağmuruna tutan bordo mavililer, Ferhat Kaplan'ın kalesini bir türlü geçemeyince karşılaşma Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Antalyaspor 12 puana yükselirken, Trabzonspor 11 puanda kaldı.

TRABZONSPOR: 0 - ANTALYASPOR: 1

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Ali Saygın Ögel, İbrahim Bozbey

TRABZONSPOR: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Durica, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Onazi (Dk. 61 Muhammet Demir), Bero, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, N'Doye (Dk. 80 Suk)

ANTALYASPOR: Ferhat Kaplan, Celustka, Chico, Diego, Sakıb Aytaç (Dk. 72 Yekta Kurtuluş), Zeki Yıldırım, Charles, Danilo (Dk. 90+1 Jevtovic), Motta, Deniz Kadah, Mbilla (Dk. 79 Horic)

GOL: Dk. 8 Chico (Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 11 Mehmet Ekici, Dk. 17 N'Doye, Dk. 45+3 Onazi, Dk. 48 Onur Recep Kıvrak ve Mustafa Akbaş, Dk. 50 Mustafa Yumlu ve Durica, Dk. 74 Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Dk. 30 Sakıb Aytaç, Dk. 75 Mbilla, Dk. 80 Charles, Dk. 90+5 Motta (Antalyaspor)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Fenerbahçe - Galatasaray maç sonucu ve özeti


Adanaspor - Beşiktaş maç sonucu ve özeti

Kayserispor - Gençlerbirliği maç sonucu ve özeti

Kasımpaşa - Kardemir Karabükspor maç sonucu ve özeti