Trabzonspor, Aatif, Ndiaye ve Attamah'ı listesine aldı

Video yükleniyor...

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için yoğun çaba harcayan Trabzonspor'da, transfer döneminde görüşülmeye başlanan isimler ön plana çıkmaya başladı.
  
Trabzonspor yönetiminin Medicana Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe, Osmanlıspor'dan Badou Ndiaye ve Adana Demirspor'lu Joseph Attamah'ı listesine aldığı öğrenildi. 
 
Spor Toto Süper Lige veda eden Medicana Sivasspor'un etkili oyuncusu Aatif Chahechouhe'ya yeni sezonda bordo mavili formayı giydirmek isteyen yönetimin girişimleri sürüyor. Medicana Sivasspor'un Aatif için 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği öğrenilirken transferin kırmızı beyazlı kulübün 29 Haziran'da gerçekleşecek kongresinden sonra noktalanması bekleniyor. 
 
Orta saha direncini yüksek tutmayı amaçlayan Ersun Yanal'ın bu bölgeye fizik kalitesi yüksek Attamah ve Badou Ndiaye'yi de transfer etmek istediği öğrenildi. 
 
Finansal Fair Play kriterlerinden dolayı transferde temkinli davranan bordo mavili yönetimin sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Adana Demirspor'lu Attamah'la görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. 
 
Osmanlıspor'la Avrupa Kupaları'an katılma başarısı gösteren Badou Ndiaye için de nabız yoklayan bordo mavili yönetimin Osmanlıspor'a para ve oyuncu takasını teklif edeceği ifade edildi. 
  
Öte yandan Trabzonspor başkanı Muharrem Usta Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
 
Başkan Usta, "Göreve geldiğimizden bu yana Trabzonspor'un yeni bir yolculuğa başladığını vurguluyorum.  Akyazı Stadı ve Avni Aker'e veda, bu yolculuğun en önemli etaplarından biri, hatta bir kalkış noktasıdır" dedi. 
 
Muharrem Usta, "Dün dünde kaldı anlayışı ile değil dün öğrendiklerimiz ve edindiklerimizi yeni mekânda yeniden ve daha güçlü söylemeye gidiyoruz. Başka bir çağın kapısını aralamaya gidiyoruz. Yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi, hatıralarımızı, tarihimizi ve geçmişimizi asla unutmadan, yeni bir şeyler söylemeye ve üretmeye gidiyoruz" ifadeleri kullandı. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Trabzonspor

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçları