Trabzon'da yüzler gülüyor

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Avrupa Ligi Play-Off turunda karşılaştığı Rostov'u 2-0 yenerek moral buldu.
 
Rostov maçına kadar oynadığı 4 hazırlık maçından da galibiyetle ayrılamayan bordo-mavililer, ilk resmi maçını kazanarak grupların kapısını büyük ölçüde araladı.

Teknik Direktör Vahid Halilhodziç, ilk 11 de 6 yeni isme şans verirken karşılaşmanın ikinci yarısında oynanan olumlu futbol gelecek için Trabzonspor adına olumlu karşılandı.

"Rostov'u elersek bu mucize olur" açıklamasının ardından maç sonrası kameraların karşısına geçen Halilhodziç'in oldukça rahatlamış bir görüntü sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.

"40 gün sonra bu akşam biraz gülebilirim" diyen Boşnak teknik adam, futbolcularının da fedekarca mücadele ettiğini belirterek ikinci maç için yine temkinli konuştu.

Karşılaşmanın son bölümlerinde ayak bileğine aldığı darbeyle sakatlanan Mustafa Yumlu'nun tedavisine çekilecek MR sonrası başlanacak.

Bu arada Rostov galibiyeti yerel basının da manşetlerindeki yerini aldı. Trabzonspor'un galibiyetine geniş yer veren gazeteler, ayrıca ilk resmi maçında ilk golünü atan Cardozo için de ayrı bir parantez açtılar.

Günebakış Gazetesi, "Bekle bizi Avrupa" şeklinde başlık atarken, Karadeniz Gazetesi "Pardon hocam mucize mi demiştin?", Son Nokta Gazetesi 'Fırtınanın Oscar Gecesi', Karadenizin Sesi Gazetesi 'Oscarlık Fırtına', Kuzey Ekspres Gazetesi ise 'Elersek mucize olur, bize. bırak hocam' başlıklarını kullandı.