Trabzon'da sular duruldu mu? İşte son gelişmeler...

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Makedonya'nın Rabotnicki takımına deplasmanda 1-0 yenilen bordo-mavililer, bu sezon üçüncü resmi karşılaşmasında ilk mağlubiyetini aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Makedonya'daki ilk maçı bir iş kazası gibi gördüklerini belirtirken, rövanşı kazanacaklarına inandığını söyledi.

Arveladze, çalıştıkları futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Rakip beklediğimiz gibi oynadı. Beklediğim gibi bir maç oldu. Sahaya çift santrfor çıkararak savunmanın arkasına top atmaya çalıştılar. Buradan gol yemeden ayrılmak istiyorduk. Rakip takımı oynadığı oyundan dolayı tebrik ediyorum. Rakibimizi hiç hafife almadık. İyi oynadığı maçları gördük. Pres yapan ve santrforu hareketli olan bir takımdı. Karşımızda iyi bir takım gördük ancak ikinci maç var. İçeride oynayacağımız maça bakacağız. İçerideki maçı kazanırız" dedi.

Şota, kadro dışı bırakılan Onur için, "Kaleciliğini kimse tartışmıyor. Daha önce de söylediğim gibi Onur, kırmızı çizgileri etik açıdan geçtiği için kadro dışı bırakıldı. Onur biliyor ne yaptığını. Onur ancak buraya kaleci olarak gelebilir, menajer, başkan ve teknik direktör olarak değil" ifadesi kullandı.

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma da yaşanan son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rabotnicki'ye 1-0 kaybedilen müsabaka sonrası basın mensuplarına demeç veren Hurma, "Buradaki hiç kimsenin buraya saygısı kalmamış. Buradan 1999'da ayrıldığımda, burası dünyanın en saygın kulüplerinden bir tanesiydi. Bunu mutlaka geri alacağız. Ama Trabzonspor taraftarı bizi istemese, 'Bizim adımıza bir savaş verme' derse, son 5-6 seneden memnunuz diyorsalarsa yapabilecek bir şey yok. Her an bırakmaya hazırım. Ama kulübü geri getireceksek çok ciddi bir mücadele vermek zorundayız" dedi.

Karadeniz temsilcisinde Onur Kıvrak'ın takım içindeki belirsizliğini korumasının ardından, kaleci arayışlarının da başladığı ileri sürülüyor.

Bordo-Mavili yöneticilerin, tekrar Hakan Arıkan'la iletişime geçtiği iddia edildi. Bilindiği üzere 34 yaşındaki file bekçisi, sözleşme imzalamamasına rağmen Trabzonspor'un Hollanda kampına gitmiş fakat burada yapılan pazarlıklarda yıllık ücret sorunu yaşanınca, kamptan ayrılarak Türkiye'ye dönmüştü. Hakan'ın, Kayserispor'la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor

Transfer