Trabzon'da sıkıyönetim!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'un üst üste aldığı 4 beraberliğin ardından Kardemir Karabük deplasmanındaki mağlubiyet camiayı harekete geçirdi.  

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu geçtiğimiz hafta boyunca Trabzon'da teknik heyet ve futbolcularla birlikte oldu. Antrenmanlarda dahi sahanın kenarında bulunan Hacıosmanoğlu, önümüzdeki 2 hafta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan Mersin idman Yurdu, Lokeren ve Gaziantepspor maçlarında fire istemediğini de futbolcularla yaptığı toplantıda söyledi.

Milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lige verilen arada yoğun bir çalışma programı uygulayan Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, sadece 10 oyuncuyla çalışabildi..

Özer Hurmacı ve Mustafa Yumlu'nun yavaş yavaş takımla birlikte çalışmalara katılması, teknik ekibi sevindirirken, Özer Hurmacı'nın ayağında ağrılarının arttığı ve yeniden bireysel çalışmalara başladığı belirtildi.

Bu arada sol diz çapraz bağlarından sakatlanan Onur Kıvrak ise Cuma günü ameliyat masasına yatıyor. 2011 yılında sağ dizinden aynı sakatlığı yaşayan ve Amerika'da Çin'li Profesör Freddie Fu'ya ameliyat olan genç kaleci, sol dizi içinde aynı isimde karar kıldı.

Ameliyat için Freddie Fu ismine karar veren Onur İstanbul'da özel bir hastanede bıçak altına yatacak. Bordo mavili yönetim Çin'li Profesörle iletişime geçerek İstanbul'a gelmesi konusunda ikna ederken Cuma günü İstanbul'da olacak olan Fu, Onur'u ameliyat ettikten sonra Trabzonspor yönetiminin misafiri olarak Cumartesi günü İstanbul'u gezecek ve ardından da Amerika Birleşik Devletlerine dönecek.

Freddie Fu, 2011 yılında Onur'un sağ dizine çapraz bağ operasyonu yaptıktan sonra "benim yaptığım dizinden değil sen diğer dizinden kork ve onu koru" diyerek uyardığı da öğrenildi.