Trabzon'da Shota kanunları

Video yükleniyor...

Hollanda'da hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Shota Arveladze yeni sezonun şifrelerini oyuncular ile paylaştı.

Hücumda ve savunmada takım bütünlüğü yakalamaları gerektiğine vurgu yapan teknik direktör Shota oyuncularına uyarılarda bulundu. Gürcü teknik adamın, antrenmanlarda oyuncularına seslenerek, "Sadece savunma oyuncuları savunma yapmaz. Biz bu sene takım olarak savunmayı ve hücumu beraber yapmak zorundayız" ifadelerini kullandığı gözlendi.

Teknik direktör Shota Arveladze, yeni sezonun taktiksel yapılanmasını oluşturmaya çalışırken, diğer yandan da kadro için çalışmalar devam ediyor.

Transferde sadece resmi imzayı Mbia'ya attıran bordo mavili ekipte yönetim transfer çalışmalarını sürdürmesine karşın daha önce kadroya dahil olamayan isimlere yeni bir şans vermek istiyor.

Bu oyuncuların kadroya kazandırılmasıyla kadro genişliğini planlayan Trabzonspor'da özellikle geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan Mustafa yumlu ve Constant hakkında olumlu rapor veren Shota'nın Bourceanu, Serdar ve Gökhan Karadeniz ile ilgili kararını kamp sonrasında vereceği öğrenildi.

Öte yandan 14 temmuz'a kadar hazırlıklarını Hollanda'da sürdürecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Shota Arveladze, sportif direktör Süleyman Hurma ile yaptığı görüşmede hazırlık maçı isteiğinde bulunduğu öğrenildi

En azından antrenman maçı yapmaları gerektiğine değınen Shota'nın isteğiyle Süleyman Hurma'nın yakın çevrede kamp yapan takımların listesini düzenleyip önümüzdeki günlerde temasa geçeceği gelen haberler arasında.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor