Trabzon'da Onur depremi!.. Kadro dışı bırakıldı!..

Video yükleniyor...

 UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 30 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Rabotnicki takımıyla yapacağı maç için Makedonya'ya gelen Trabzonspor'da, Onur Recep Kıvrak kadro dışı bırakıldı.

Bordo-mavili takımın akşam antrenmanına katılmayan Onur Recep Kıvrak, yaptığı açıklamada, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ile aralarında sadece bir diyalog yaşandığını, herhangi bir tartışmanın olmadığını söyledi.

Onur, yaşananlar için üzgün olduğunu ifade ederek, "Bana kadro dışı bırakıldığım söylendi. Ben de İstanbul'a dönüyorum" dedi.

Konuyla ilgili şu anda fazla konuşmak istemediğini anlatan Onur, ilerleyen günlerde daha geniş kapsamlı açıklama yapabileceğini sözlerine ekledi.

"Düzelirse döner"
Basın mensuplarının antrenman bitiminde oyuncuya neden izin verildiği yönündeki ısrarlı soruları üzerine kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ise, "Onur'un morali bozuktu. Bunun için kendisine izin verdim. Düzelirse aramıza döner, düzelmezse kendisi bilir" ifadesini kullandı.


Bu arada kadro dışı bırakılan ve bordo-mavili takımın kampından ayrılan Onur Recep Kıvrak, İstanbul'a geldi.

Üsküp'ten Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen 27 yaşındaki futbolcuyu, burada Trabzonspor taraftarı karşıladı. Onur Recep Kıvrak'ı omuzlara alan taraftarların "Onur'u satanı biz de satarız" tezahüratı sonrası bordo-mavili kalecinin gözlerinin dolduğu gözlendi.

Kendisine gösterilen büyük ilgi karşısında havalimanında taraftara seslenen Onur Recep Kıvrak, "Kişiler geçici, Trabzonspor kalıcıdır. Önemli olan Trabzonspor. Bize görev verildiği sürece görevimizi yaparız" ifadelerini kullandı.

Onur Recep Kıvrak, daha sonra kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı.