Trabzon'da mecburi istikamet!

Video yükleniyor...

Transferde şu ana kadar somut adım atamayan Trabzonspor'da gözler; Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yapacağı toplantıya çevrilmiş durumda. 
 
Ersun Yanal'ın Amerika Birleşik Devletleri'nden dönmesiyle birlikte bu hafta sonu bir araya gelmesi beklenen üçlü, transferde yeni bir yol haritası çizecek. Yabancı transferinde umduğunu bulamayan ve eldeki yabancıların satılamaması nedeniyle rotanın yeniden yerli oyunculara dönmesi gündeme geldi. 
 
Sportif Direktör Süleyman Hurma, her ne kadar "Yeterince yerli oyuncumuz var. Bu nedenle yerli transferi gündemde değil" dese de, bu düşüncenin değişebileceği belirtiliyor. Yabancı transferinde beklentiler gerçekleşmezse, özellikle forvet transferi için Muhammet Demir, Adem Büyük ve Mevlüt Erdinç üçlüsünden birinin mutlaka transfer edilebileceği kaydedildi. Trabzonspor daha önce bu oyuncular için girişimde bulunmuş ancak yüksek bonservis bedelleri nedeniyle geri atım atmıştı.  
 
Öte yandan Trabzonspor'da sol bek için arayışlar da devam ediyor. Gençlerbirliği'nden Tosic ve Schalke 04'ten Fuchs'u elinden kaçırmasına rağmen bu mevkiye kaliteli bir ismi katmak için çalışmalarını sürdüren bordo-mavililerin, Lyon'dan Bedimo, Atalanta'dan Emanuelson ve Lokomotiv Moskova'dan Denisov ile ilgilendiği öğrenildi. Üç oyuncudan birini kadrosuna katmak isteyen Karadeniz ekibinin, Denisov'u önümüzdeki günlerde Trabzon'a getireceği ileri sürüldü. 
 
Lokomotif Moskova'nın sözleşmesi Aralık 2015'de bitecek olan oyuncusuna yaklaşık 5 milyon euro bonservis bedeli istediği ifade edildi. İspanyol kulüplerinden Villarreal'in de Vitali Denisov için transfer atağında olduğu öğrenildi. Denisov geçen sezon Lokomotiv Moskova ile çıktığı 31 maçta 1 gol atarken, 2'de asist yapmıştı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor