Trabzon'da gözler bu ikilide!

Video yükleniyor...

Uzun zamandır gündemde olan Tolgay Arslan'ın transferinden vazgeçen Trabzonspor, rotasını yeniden Bursasporlu Ozan Tufan'a çevirdi.

Yeşil-beyazlı kulübe daha önce Ozan ve Şener için 7 milyon euro artı 2 futbolcu teklifinde bulunan Trabzonspor'un, Ozan için yeni bir öneri daha sunmaya hazırlandığı öğrenildi. Bu hafta içinde Bursaspor'un kapısını bir kez daha çalacak olan Trabzonspor yönetiminin, gelecek cevaba göre transfer çalışmalarına yön vereceği ifade edildi.

Trabzonspor'un, Werder Bremen'den kadrosuna katmak için uğraştığı Zlatko Junuzovic'in taliplerinin çoğaldığı belirtildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcuyu Trabzonspor dışında 3-4 kulübün daha istediği, bu nedenle bordo-mavililerin teklif ettiği 2 milyon euroluk fiyatın yeterli olmadığı öğrenildi. Bordo-mavililerin Junuzovic için son bir teklif daha yapıp beklemeye çekileceği gelen haberler arasında.

Öte yandan önce transfer çalışmaları için yurt dışına gidip gelen ve takımından ayrı kalan Ersun Yanal'ın, öğrencileriyle bir toplantı yapıp, "İyi başladık, artık gözler üzerimizde. Bu seviyeyi düşürme lüksümüz yok" dediği öğrenildi.

Takımdaki kadro rekabetinin yükselmesinden de son derece memnun olduğunu belirten Ersun Yanal'ın, "İlk gün de söyledim, şimdi de söylüyorum; benim kimseye karşı olumlu-olumsuz bir önyargım yok. Yeter ki formayı istediğinizi gösterin. Ondan sonrasını bana bırakın" ifadelerini kullandığı bildirildi.