Trabzon'da diriliş zirvesi

Video yükleniyor...

Lige çok iyi bir başlangıç yaptıktan sonra son 3 maçta sahadan puansız ayrılan Trabzonspor'da teknik heyet ve yönetim kötü gidişin sebeplerini araştırıyor.

Son haftalarda yaşayanan sorunlardan dolayı bazı isimlerle de özel görüşmesi beklenen bordo mavili yönetimin, oyuncuların saha dışında da daha dikkatli olmalarını istedikleri öğrenildi.

Son 3 maçta yaşayan puan kayıplarının sebeplerini arayan Trabzonspor teknik direktörü Shota Arvaladze, bu 3 maçta yaptıkları hataların üzerinde duruyor.

İlk olarak savunma oyuncularıyla görüşmeye başlayan Gürcü teknik adamın son 3 maçta yenen 6 golde ki pozisyon hatalarını tek tek defans oyuncularına anlattığı öğrenildi. Bu bölgede oyuncu seçiminde de değişikliğe gitmesi beklenen Shota'nın Medjani'ye tekrar savunmanın ortasında forma şansı vermesi bekleniyor.

N'doye ve Cardozo arasında sürekli tercih yapan Shota Arvaladze'nin milli takımlara verilen arada bu iki oyuncuyu antrenmanlarda birlikte oynatmayı deneyeceği belirtildi. Hücum zenginliği açısından da bu iki oyuncunun bir arada oynamasına önem veren Şota Arvaladze'nin çift forvetli bir sistemin üzerinde durduğu öğrenildi.

Oyuncularına kaybetme kredilerini tükettiklerini vurgulayan Şota Arvaldeze milli takım arasının önemini vurguladı. Milli takımlar için verilen arayı adeta yeni bir başlangıç olarak kabul eden Trabzonspor teknik direktörü Şota Arvaladeze, oyuncularına seri yakalamaları için bu süreci en iyi şekilde kullanmaları gerektiğini vurguladı.

Mersin İdman Yurdu ve Sivasspor'la arka arkaya deplasmanda karşılaşacak olan bordo mavili ekipte Şota Arvaldeze, oyuncularına Fenerbahçe mücadelesine kadar seri galibiyetler almaları gerektiğini anlattı.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor