Trabzon'da Cardozo şoku!..

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında yarın Eskişehirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da son antrenmanda ayağında ağrı hisseden Oscar Cardozo kadroya alınmadı.

Çaykur Rizespor ve Bursaspor galibiyetleriyle dördüncülük mücadelesini sürdüren Trabzonspor, Eskişehir'e golcü oyuncusu Oscar Cardozo olmadan gitti. Sabah yapılan antrenmanda ayağında ağrı hissettiğini teknik heyete ileten Paraguaylı golcü, teknik direktör Ersun Yanal tarafından Eskişehir kafilesinden çıkarıldı.

Eskişehirspor'u yenerek galibiyet serisini üç maça çıkarmak isteyen bordo mavililerde Bosingwa, Sefa, Aytaç, Musa Nizam, Onur ve Yatabare sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Trabzonspor, bugün saat 14.20'de özel uçakla Trabzon'dan Eskişehir'e hareket etti. Bordo-mavili kafilede 18 oyuncu yer aldı.

BOSİNGWA MORAL VERDİ

Çapraz yan bağları kopan Bosingwa, Trabzonspor'un bu sabah yaptığı antrenmanın bir bölümünü saha kenarından izledi, Eskişehirspor maçı öncesi takım arkadaşlarına moral verdi ve başarılar diledi. Ersun Yanal'la da bir süre sohbet eden Bosingwa'nın koltuk değnekleriyle yürüdüğü dikkati çekti.

ESKİŞEHİRSPOR'LA 42. RANDEVU
Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 42'nci defa karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 41 maçta, Trabzonspor'un galibiyetlerde 18-7 üstünlüğü bulunuyor. 16 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer bu maçlarda 51 gol atarken, 26 gol yedi.