Trabzon'a açık kapı!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da bir yandan Avrupa hesapları devam ederken, diğer taraftan da gelecek sezon için transfer çalışmaları bütün hızıyla sürüyor.

Bordo-Mavililerin normal şartlarda önceliği olmayan sağ bek arayışı, Bosingwa'nın 6 ay sürecek sakatlığı ile acil durum planına dahil oldu.

Sözleşmesi bitecek olan Portekizli futbolcuya 'jest' anlamında yeni bir mukavele sunacak olan Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Ersun Yanal'ın listesini devreye soktu. Bursaspor'un, bu bölgede oynayan oyuncusu Şener için çok yüksek bonservis bedeli istemesinden sonra rota, iç pazardaki bir başka isme çevrildi.

Karadeniz ekibinin Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Brezilyalı Cicinho için para artı futbolcu türü bir teklif yapacağı bildirildi. Cicinho'nun da yeni bir heyecana sıcak baktığı ve Trabzonspor'dan aracılar vasıtasıyla gelen öneriyi olumlu karşıladığı öğrenildi.

Öte yandan gösterdiği başarılı performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Hakan Arıkan, Balıkesir mücadelesinde kart cezalısı olduğu için görev alamayacak. Başarılı kalecinin yokluğunda, takımla çalışmalara başlayan Onur Kıvrak'ın görev almak istediği gelen haberler arasında..


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor