Trabzon Mitroglou'nu bitiriyor!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Avusturya kampına katılmasının ardından kampta transfer adına hareketli saatler yaşanmaya başlandı.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç'le yapılan transfer zirvesinde tecrübeli teknik adamın transferde izlenen stratejiden memnun olduğu öğrenildi.

Yeni sezonda savunmaya eski öğrencisi Essaid Belkalem'le başlayacak olan Halilhodziç, forvet transferi için de Oscar Cardozo, Kostas Mıtroglou ve İslam Slimani üçlüsünden hangisi teklife evet derse onun transferine onay verdiğini başkana iletti.

Mitroglou transferinde önemli aşama kaydeden bordo mavili yönetim, İshak Doğan transferinden de vazgeçmediği Bu transferin de gerçekleşmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

Öte yandan savunma oyuncusu Essaid Belkalem kampa katılıyor. Münich'e inecek Cezayirli futbolcu burada sağlık kontrolü ve konsolosluk işlerinin ardından bordo mavililerin Avusturya kampına katılacak.

Trabzonspor, Avusturya kampının son günlerine yaklaşırken 2. Hazırlık karşılaşması için bu akşam saat 19.00 da Almanya ekibi FC Köln karşısına çıkacak.

İlk karşılaşmanın ardından takımı beğenmeyen Vahid Halilhodziç'in Köln karşılaşması öncesi futbolcularına uyarılarda bulunduğu ve bu karşılaşmaya ciddi anlamda konsantre olmalarını istedi.