Trabzon kesenin ağzını açtı!

Video yükleniyor...

Kadrosunu Erkan Zengin, Hakan Arıkan ve Uğur Demirok'la güçlendiren Trabzonspor, ara transferde en az 2 oyuncuyla daha anlaşmak istiyor.
 
Bordo mavililer, teknik direktör Ersun Yanal'ın talepleri doğrultusunda sürdürdüğü transfer çalışmalarında son olarak Bursaspor'dan Ozan Tufan ve Şener'i, Eskişehirspor'dan da Aytaç Kara'yı istedi. Trabzonspor, bu 3 oyuncudan en az ikisini ara transferde renklerine katmayı amaçlıyor.
 
Eskişehirspor'la Aytaç Kara'nın transferi konusunda tüm pürüzleri halledip siyah kırmızılı takımın teknik direktörü michael Skibbe'nin vereceği son kararı bekleyen bordo mavililer, genç futbolcuyla da anlaştı. Trabzonspor'un maliyeti düşürmek için Soner Aydoğdu'yu siyah kırmızılı ekibe verebileceği bildirildi.
 
Bursaspor'a Ozan ve Şener karşılığında 8 milyon euro ve futbolcu teklif eden Trabzonspor'un yanıt beklediği, gerekirse teklifin 9 milyon euroya kadar çıkartılabileceği öğrenildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun özellikle Ozan Tufan'ın alınması için bütün imkanları zorlayacağı da ifade edildi.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile yapılan maçta sol ayak bileğine darbe alan Mehmet Ekici'nin Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına kadar yapılacak olan antrenmanlara katılamayacağı ve kendisine özel olarak hazırlanan programı uygulayacağı öğrenildi. 
 
Kulüp Doktoru, Mehmet Ekici'nin Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor maçında oynayıp oynayamayacağına maç saatinde karar verileceğini ifade etti.